Симпатизанти и привърженици на Възраждане се събраха днес в Борисовата

...
 Симпатизанти и привърженици на Възраждане се събраха днес в Борисовата
Коментари Харесай

Деян Николов: Възраждане ще работи за цяла София - от крайния жилищен квартал до централната част

 izbori_2023_v1_013

 

Симпатизанти и последователи на " Възраждане " се събраха през днешния ден в Борисовата градина за откриването на предизборната акция в София.

Кандидатът за кмет Деян Николов, който е и депутат от парламентарната група на " Възраждане ", приветства събралото се голям брой от жители. Представи в резюме целите в програмата си, измежду които са: проверка на бюджета и разноските към подизпълнителите, решения за ограничение на презастрояването, възстановяване на чистотата в града и преобразяване на София в най-чистата столица в Европа, усъвършенстване на градския превоз и ограничения за облекчение на трафика в града. Той планува децентрализация на града и грижа за крайните квартали - дотъкмяване на южната дъга и нови кръстовища на две равнища.

 

За жителите на София екипът на Деян Николов е подготвил решение за развиването на всеки регион посредством повече финансов запас, повече пълномощия при изразходването му от страна на районните кметове, безспорна бистрота при отчитането и образуване на допитвания по значими за жилищния регион въпроси. Предвижда още обезпечаване на място в детска градина за всяко дете. По значимите за София тематики екипът на Деян Николов ще се допитва до столичани посредством локални референдуми.

Утре Ден Николов ще се срещне с жители в Северния парк от 11:00 ч., където ще дискутират по значими тематики.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР